30-04-2019

Søndag den 5. maj klokken 13 sender Viborgs borgmester, Ulrik Wilbek, deltagerne til årets Wings For Life motionsløbet ud på en rute rundt om Søndersø i Viborg.

Wings For Life er en velgørende organisation, som kæmper for en kur imod rygmarvsskader. Løbet har været afholdt årligt verden over siden 2014, og i år bliver løbet afholdt i Viborg for første gang. Vestdansk Center for Rygmarvsskade i Viborg er vært for løbet, der er planlagt i samarbejde med patientforeningen for rygmarvsskadede og med sponsorstøtte fra Red Bull.

Løbet vil udgå fra Vestdansk Center for Rygmarvsskade, Søndersøparken 11 i Viborg, og ved startstedet vil deltagere og tilskuere få mulighed for at besøge samlingsteltet 'liv og luft under vingerne', hvor seje kørestolsbrugere vil fortælle om deres grænseoverskridende aktiviteter på hjul: Hvordan føles det at håndcykle til Paris? Og kan man virkelig bestige rigtige bjerge i kørestol?

Wings For Life er et såkaldt App løb, hvor hver enkelt løber mod en virtuel målstreg. Deltagerne løber eller kører i kørestol.

Indtægterne fra løbet går til forskning i rygmarvsskader. Læs mere om konceptet for løbet og tilmeld dig på https://www.wingsforlifeworldrun.com/dk/da/