Helge Kasch.jpg

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.

06-04-2021

Helge Kasch, der siden 2018 har været konstitueret akademisk koordinator i Hospitalsenhed Midt, er pr. 1. marts 2021 ansat som akademisk koordinator. Han fortsætter dermed med de opgaver, han har varetaget siden 2018, hvor han blev konstitueret i stillingen.

For at styrke koordinationen af forskningen mellem regionshospitalerne, Præhospitalet, universitetshospitalet og Institut for Klinisk Medicin er der ansat en akademisk koordinator til hver hospitalsenhed i Region Midtjylland.

Som akademisk koordinator i Hospitalsenhed Midt er Helge Kasch ansat som lektor ved Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, 20 procent af sin arbejdstid, mens hans primære ansættelse fortsat vil være på Hospitalsenhed Midt som forskningsansvarlig overlæge i neurologi.

Som klinisk koordinator vil Helge Kasch også fremover være overordnet facilitator og koordinator for forskningsindsatsen på Hospitalsenhed Midt.

Her vil han blandt andet rådgive AL og HL i forhold til forskningsindsatsen og forskningsbudgettet, vejlede ansatte i forhold til forskningskarriere, og akademiske bedømmelser og som en del af Institut for Klinisk Medicin bidrage til at videreudvikle undervisningen for lægestuderende/læger og molekylærmedicinere samt medvirke til at sikre og skabe gode muligheder for akademisk forskningsansat personale i Hospitalsenhed Midt.

Stillingen som klinisk koordinator er tidsbegrænset til fem år, med mulighed for forlængelse.