15-11-2021

Når patienter, pårørende og andre besøgende parkerer deres bil ved Regionshospitalet Silkeborg, kan de fra mandag den 15. november 2021 benytte to app-løsninger til at betale for deres parkering.

Indtil nu har patienter, pårørende og andre besøgende betalt for deres parkering ved Regionshospitalet Silkeborg via betalingsautomater på parkeringspladsen. Det kan de fortsat, men som en ekstra service får de nu også mulighed for at bruge to forskellige betalings-apps, som der også benyttes mange andre steder.

De to app-løsninger hedder henholdsvis "APCOA Flow" og "EasyPark". De kan bruges fra mandag den 15. november 2021 og er gratis at installere på mobiltelefonen.

For patienter, pårørende og andre besøgende

Det nye app-tilbud gælder for patienter, pårørende og andre besøgende. Det gælder ikke for ansatte, da det ikke er muligt at købe en personalelicens til parkering via de nye apps.

I de to nye betalings-apps kan man købe de samme typer af parkeringsbilletter, som man kan ved betalingsautomaterne på parkeringspladsen. Det vil sige, at man kan købe både time- og dagsbillet.

Vær opmærksom på gebyr

Ved brug af "APCOA FLOW"-app'en skal brugeren betale et fast gebyr på 2,50 kroner pr. parkering ved både en time- og dagsbillet.

Ved brug af "EasyPark"-app'en skal brugeren betaler 15 % (minimum 4 kroner) af parkeringstaksten pr. parkering i servicetillæg.