210412 Stresstest_DSC9907_1040px.jpg

03-08-2021

Nu kan borgere i Viborg og omegn blive vaccineret mod COVID-19 uden tidsbestilling, hvis de er indkaldt til en Pfizer-vaccine.

Fra onsdag den 4. august åbner Vaccinationscenter Viborg op for, at borgere kan blive vaccineret mod COVID-19 uden at have bestilt en tid på forhånd. Borgerne kan hver dag møde op i Vaccinationscentret mellem klokken 10 og 16, hvis de er indkaldt til at få en Pfizer-vaccine.

Vaccinationscenter Viborg åbner for det nye tilbud for at gøre det let for borgerne bare at møde op og blive vaccineret. De kan således springe leddet med booking af en tid over.

Og derudover indfører vaccinationscentret tilbuddet i forsøg på at undgå vaccinespild.

Tilbuddet gælder både 1. og 2. stik med Pfizer-vaccinen

Borgere kan både benytte sig af muligheden, hvis de skal have første og andet stik.

Personalet hjælper gerne borgere, der får første stik, med at få booket tid til andet stik. Alternativt får man udleveret en lille guide om, hvordan man selv booker tiden.

Hvis borgerne skal have andet stik, er det dog meget vigtigt, at de overholder intervallet mellem de to stik. For Pfizer-vaccinen skal der gå mellem 21 og 42 dage mellem de to stik. Hvis man ikke kommer inden for det interval, bliver man sendt hjem igen uden vaccine, så det er vigtigt at være opmærksom på.

Vaccinationscenter Viborg har adresse i Kaserne Hallen på Tingvej 17, 8800 Viborg.

Vaccinationscentret minder om, at borgerne skal huske deres sundhedskort, når de kommer for at blive vaccineret.