201007 Systematisk medarbejdertest_DSC2017_1040px.jpg

14-06-2021

Adressen er den samme. Testcenter Viborg beholder nuværende beliggenhed på Vinkelvej i Viborg, men poderne rykker nu indendørs i de bygninger, der tidligere rummede den gamle handelsskole. Borgere skal således fra tirsdag den 15. juni testes i festsalen lige inden for hovedindgangen.

Borgerne skal fortsat køre til Vinkelvej, når de skal testes for COVID-19 i Viborg. Men når de ankommer til parkeringspladsen ved testcentret, skal de gå til hovedindgangen på den store bygning, der tidligere husede handelsskolen i Viborg.

Der bliver opsat skilte på pladsen, så det er let at finde frem til poderne, der som vanligt står klar til at stikke en vatpind i halsen på borgere fra Viborg og omegn.

Borgere, der er gangbesværede eller har et handicap, der gør, at de ikke kan gå ned ad trapperne til hovedindgangen, skal henvende sig til personalet i de gule veste på pladsen. Personalet sørger så for at tilkalde en poder, der kan komme og foretage en test på stedet.

De ansatte i Testcenter Viborg får et bedre arbejdsmiljø, når de rykker indendørs i den gamle handelsskole. Her er det muligt at sikre et bedre klima, og det er lettere at holde både varmen ude og inde afhængig af årstiden.