210114 Vaccinationscenter Viborg _DSC6278_1040px.jpg

Udsigten til en større portion ekstra COVID-19 vacciner skaber forventning om markant øget travlhed på vaccinationscentrene landet over. Derfor sætter HE Midt nu jagten ind på flere kanyle-kyndige medarbejdere til vaccinationscentrene i Silkeborg, Viborg og Skive.

30-06-2021

Kan du stikke? Det spørgsmål sender HE Midt nu bredt ud i omverden i håb om hurtigt at kunne tiltrække ekstra medarbejdere til vaccinationscentrene i Silkeborg, Viborg og Skive. Efter meldingen om, at Danmark netop har købt godt en million ekstra Pfizer-vacciner i Rumænien, gør hospitalsenheden sig klar til at kunne håndtere de mange ekstra vaccinationer, som ventes at skulle gennemføres hen over sommeren.

Præcis hvor mange ekstra vacciner, HE Midt får tildelt, vides endnu ikke, ligesom det endnu er uvist præcis hvor mange ekstra hænder, der bliver brug for. For at kunne stå klar til til den ekstraordinære opgave, er HE Midt i fuld gang med at undersøge, hvor meget der kan skrues op for kapaciteten med den nuværende bemanding, ligesom rekrutteringen af yderligere personale til vaccinationscentrene er skudt i gang. I første omgang søger vaccinationscentrene bredt efter sosu'er, terapeuter, læger, sygeplejersker og tandlæger, som kunne have lyst til at hjælpe med opgaven.

Du kan se stillingsopslagene for de tre vaccinationscentre her: