Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt. 

17-08-2021

COVID19-vaccination i Skive flytter snart fra Kulturcenter Skive til Skive Sundhedshus. Den 14. september åbner vaccinationsenheden i sundhedshuset. Indtil da foregår vaccination fortsat i kulturcentret.

- Vi flytter, fordi behovet har ændret sig. Mange er nu færdigvaccineret mod COVID-19, så vi har ikke brug for den plads, vi havde en overgang, da der var rigtig travlt, siger oversygeplejerske Ann Herling, der er leder af test- og vaccinationsområdet på Hospitalsenhed Midt.

- Vi skal fortsat vaccinere i Skive, men vi reducerer udbuddet af tider, så det passer med den efterspørgsel, der er. Samtidig har Knud Bjerre brug for vaccinationslokalerne i Kulturcenter Skive igen, fordi vi heldigvis er ved at være tilbage til en mere normal hverdag. Vi har været rigtig glade for at være i kulturcentret og takker for husly. Vi kigger nu ind i et efterår, hvor vi skal tilpasse os en ny situation, når alle vaccinationsenheder skal begynde at nedskalere vaccineindsatsen, fortsætter Ann Herling.

Mange ledige tider i øjeblikket

I øjeblikket oplever personalet, at de har masser af ledige tider til vaccination i Skive. De opfordrer derfor til, at man benytter sig af det store udbud, der er lige nu.

Flytningen er en naturlig konsekvens af, at vaccinationsområdet i løbet af efteråret skal begynde at nedskalere, fordi flere og flere danskere er færdigvaccinerede.

Ingen ændring i de tider der allerede er booket

De tider, borgere allerede har booket til vaccination i august og september, gælder fortsat.

Dog får de borgere, der har booket tid til vaccination den 14. september eller derefter, besked om at møde op på den nye adresse i sundhedshuset i stedet.

Besked om ændringen af adresse kommer i e-Boks til de borgere, det er relevant for.