08-09-2021

COVID19-vaccination i Skive flytter fra Kulturcenter Skive til Skive Sundhedshus. Tirsdag den 14. september åbner vaccinationsenheden i sundhedshuset.

- Vi flytter, fordi behovet har ændret sig. Mange er nu færdigvaccineret mod COVID-19, så vi har ikke brug for den plads, vi havde en overgang, da der var rigtig travlt, siger oversygeplejerske Ann Herling, der er leder af test- og vaccinationsområdet på Hospitalsenhed Midt.

- Vi skal fortsat vaccinere i Skive, men vi reducerer udbuddet af tider, så det passer med den efterspørgsel, der er. Vi kigger nu ind i et efterår, hvor vi skal tilpasse os en ny situation, når alle vaccinationsenheder skal begynde at nedskalere vaccineindsatsen, fortsætter Ann Herling.

Fra tirsdag den 14. september har vaccinationsenheden i Skive Sundhedshus åbningstid tirsdage og onsdage fra klokken 9.00 til 14.30.

Ingen ændring i de tider der allerede er booket

De tider, borgere allerede har booket til vaccination i august og september, gælder fortsat.

Dog får de borgere, der har booket tid til vaccination den 14. september eller derefter, besked om at møde op på den nye adresse i sundhedshuset i stedet.

Besked om ændringen af adresse kommer i e-Boks til de borgere, det er relevant for.

Det er fortsat muligt at bestille tid til vaccination, men det er også muligt at komme og blive vaccineret i åbningstiden uden tidsbestilling.