Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt. 

10-11-2022

Fredag den 25. november er sidste dag, hvor ansatte fra Hospitalsenhed Midt tilbyder COVID19-vaccination på Engvej i Skive. Så hvis du endnu ikke har fået dit booster-stik, så kan du stadig nå det.

Der er masser af ledige tider til skibonitterne til vaccination mod COVID-19 til og med den 25. november. Ansatte fra Hospitalsenhed Midt står klar til at stikke borgere, der endnu ikke har taget imod Sundhedsstyrelsens tilbud om booster-vaccination. Tilbuddet gælder de borgere, der har modtaget vaccine-invitation fra Sundhedsstyrelsen.

Inviterede borgere kan bestille tid til vaccination på www.vacciner.dk, og de kan til enhver tid finde info om åbningstider og adresser på test- og vaccinationscentre i Region Midtjylland på siden her: https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/

Det er også muligt at blive vaccineret mod pneumokok og influenza for de målgrupper, der er udvalgt af Sundhedsstyrelsen til de vacciner. Ligesom det er muligt for børn, der er mellem 2 og 6 år, at få influenzavaccination i enheden på Engvej.

Takker af efter 8 ugers indsats

Efter den 25. november lukker vaccinationsenheden på Engvej efter 8 ugers vaccinationsindsats. Lukningen har hele tiden været en del af den plan, der blev udstukket fra Sundhedsstyrelsen tidligere på efteråret.

Adressen til Region Midtjyllands vaccinationsenhed i Skive er Engvej 3B, 7800 Skive. Vaccinationsenheden er placeret i den gamle XL-administrationsbygning, der er placeret ved XL-byg.