Sidst Fertilitetsklinikken fejrede fødselsdag, benyttede mange anledningen til at kigge indenfor. Foto: Hospitalsenhed Midt

Siden 1997 har Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive hjulpet cirka 8.000 børn til verden. Det fejrer klinikken ved at invitere alle "sine" børn – og byens øvrige borgere - til 25 års fødselsdag lørdag den 21. maj.

25-04-2022

Det er fem år siden, Fertilitetsklinikken sidst bød indenfor til fødselsdag, og dengang benyttede en lang række af klinikkens tidligere patienter og deres børn muligheden for at kigge forbi klinikken.

- Det var simpelthen så dejligt at se de mange glade forældre og ikke mindst deres skønne børn, så det har vi lyst til at gentage i forbindelse med vores 25 års fødselsdag. For os er det utrolig livsbekræftende og motiverende at se og gense de mange børn og deres forældre, fortæller ledende bioanalytiker Betina Boel Povlsen.

Sammen med kollegerne vil hun derfor stå klar til at  vise omkring og fortælle om klinikkens hverdag og de mange daglige mirakler.

25 år med fokus på udvikling

Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive åbnede i 1997 som en af de første offentlige fertilitetsklinikker uden for landets universitetshospitaler. Siden har klinikkens personalet hjulpet ca. 8.000 børn til verden, og klinikken har gennem alle årene udmærket sig med en høj succesrate. Det betyder blandt andet, at cirka 75 procent af klinikkens patienter får et barn efter behandling i Skive.

Ud over den løbende behandling af klinikkens patienter har fokus gennem alle årene væres på udvikling og forskning inden for fertilitetsbehandling.

- Det er vigtig for os, at vi hele tiden er med i front, så vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling. Det er kombinationen af løbende forskning, individuel behandling og dygtig erfarent personale, som i mange år har været med til at sikre os en plads blandt landets bedste fertilitetsklinikker, forklarer Betina Boel Povlsen.

Hun håber, at mange at klinikkens nuværende og tidligere patienter og deres små eller store børn vil benytte arrangementet den 21. maj til at kigge forbi klinikken.

Arrangementet finder sted i Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive, Resenvej 25 i Skive lørdag den 21. maj klokken 14-17.

Af hensyn til planlægningen er der tilmelding til arrangementet. Du finder link til tilmelding på hjemmesiden Fertilitetsklinikkenskive.dk.