220505 Høreklinikken_DSC5518_1040px.jpg

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.

31-05-2022

1 juni flytter Høreklinikken på Regionshospitalet Viborg fra etage 5 og ned på etage 2.

Høreklinikken Viborg holder officiel flyttedag den 1. juni. Her rykker klinikken ud fra etage 5 for at give mere plads til Intensiv. Til gengæld rykker klinikken ind i helt nyrenoverede lokaler på etage 2, hvor skadestuen lå indtil 2019, hvor den flyttede over i akutcentret.

- En stor del af vores patientgruppe er ældre borgere, så det bliver meget værdifuldt for os, at klinikken flytter ned på etage 2 – tættere på udgangen og afhentning af taxa, siger Line Meier Degnbol, som er funktionsleder i Høreklinikken Viborg.

Alle Høreklinikkens patienter bliver orienterede om flytningen, så de ikke er i tvivl om, hvor de skal gå hen, næste gang de kommer på hospitalet til en aftale.

- Alle patienter med en tid efter 1. juni får et ændringsbrev med en ny adresse til klinikken. Derudover har vi hængt skilte op i klinikken, og alle de patienter, der kommer til høreprøver i maj bliver desuden informeret om, de skal afhente deres høreapparater et nyt sted, når apparatet er klar til dem i juni, siger Line Meier Degnbol.

Høreklinikken Viborg indkalder ingen patienter til uge 22, mens flytningen står på, og personalet kommer på plads i de nye omgivelser. Men fra uge 23 er der booket patienter ind igen.