221125_Søren Fruensgaard _DSC6956_20cm_1040px.jpg

Søren Fruensgaard er konstitueret cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi fra december 2022 (foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt).

29-11-2022

Søren Fruensgaard tiltræder den 1. december som konstitueret cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg.

Søren Fruensgaard kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge i Center for Planlagt Kirurgi.

- Vi er glade for, at Søren har takket ja til at blive konstitueret i stillingen som cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi. Vi glæder os over, at Søren har mod på nye udfordringer, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med ham som konstitueret cheflæge, siger Claus Brøckner Nielsen, lægefaglige direktør i Hospitalsenhed Midt, på vegne af hospitalsledelsen.

Søren Fruensgaard udgør således fra december centerledelsen i Center for Planlagt Kirurgi sammen med chefsygeplejerske Maria Brinck Krog og cheflæge Peter Toft.

Søren Fruensgaard kommer med 26 års erfaring fra forskellige ledelsesfunktioner. Han startede på Regionshospitalet Silkeborg i 2004, og inden da kom han fra en stilling som specialeansvarlig overlæge på hospitalet i Holstebro. Uddannelsen til speciallæge i ortopædkirurgi tog Søren Fruensgaard i Aarhus.

Siden 2004 har Søren Fruensgaard været med til at bygge rygsektoren op fra bunden på Regionshospitalet Silkeborg til at være et af Danmarks største rygcentre og med et omfattende tværfagligt samarbejde. Han har derfor opbygget et stort og solidt netværk af kontakter igennem årene.

Søren Fruensgaard vil fortsat tage del i det kliniske arbejde i rygcentret ved siden af stillingen som cheflæge.